kooi jenny
 
De JENNY LARGE KD Rattenkooi Huisdierplezier.nl.
De kooi is gemaakt van gaas structuur met palen aan de zijkant en een plastic bodem. Binnen het pakket vindt u alle nodige accessoires, zoals een drinkfles en een stalen voerbak, voorzien van haken om te bevestigen aan de kuip. Gemakkelijk schoon te maken, heeft de Jenny Large KD een ontkoppelbare kooi zodat u gemakkelijk kunt schoonmaken.
tester
Ferplast Jenny Knaagdierkooi Dierencompleet.nl.
Home Producten Knaagdieren konijnen Knaagdier en konijnenverblijven Binnenkooien kleine knagers Ferplast Jenny Knaagdierkooi. Ferplast Jenny Knaagdierkooi. De Ferplast Jenny Knaagdierkooi is een nette knaagdierkooi met kunststof onderbak en getraliede bovenkant. In de voorzijde en in de bovenzijde van de kooi zitten deuren waardoor u gemakkelijk in de kooi kunt komen.
naamstickers
Vind ferplast jenny in Knaagdieren en Konijnen Hokken en Kooien op Marktplaats.nl.
Ik verkoop deze spullen aangezien mijn ratjes helaas zijn overleden. Graag zsm ophalenliefst uiterlijk donderdagochtend ivm ruimtegebrek ferplast kooi reismandje buizen 1 verdieping trap kleine sputnik voerbak / drinkflesjes huisje poepbakjes schep spuitjes ophanghaakjes grote flyimg saucer doekjes 1. 28 mei 18. Ferplast Jenny kooi voor knaagdieren/ratten/hamsters.
elektrische sigaret
Ferplast Jenny Ratten/Fretten kooi.
Ferplast Jenny Ratten/Fretten kooi Grijs KD. De Jenny kooi van Ferplast is een schitterende kooi met grijs gecoate tralies. De kooi bestaat uit een antraciet kleurige plastic bak en de rattenkooi heeft 3 verschillende verdiepingen waardoor uw huisdier veel bewegingsruimte heeft!
Lift
Ferplast Jenny rattenkooi Kooi kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
De Jenny Large KD wordt geleverd met bijbeh. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Ferplast Caviakooi Duna Multy. Ferplast Caviakooi Duna MultyFerplast Caviakooi Duna Multy is een zeer ruime, eenvoudige caviakooi voor uw cavia. Het dak is transparant met luchtgaatjes erin. De kooi kan aan de bovenkant opengemaakt worden.
Jenny Kooi Profielen Facebook.
Jenny Klaassen Kooij. Werkt bij Gemeente Zeewolde. Woont in Harderwijk. Jenny Chia Kooi Sim. Jennifer Vander Kooi. Jennifer Van Der Kooi Teuben. Assistent Recruitment bij Cendris Customer Contact. Woont in Harlingen. Studeerde aan Stenden University Leeuwarden 16. KDU College, Penang.
Ferplast Kooi Jenny slechts 14800, voor 80x50x795, Cm.
Ferplast Rattenkooi Jenny. Deze kooi voor ratten heeft meerdere platformen, verbonden met elkaar door buizen, waardoor je rat overal kan komen en plezier zal hebben. De kooi komt met verschillende accessoires: een drinkbakje, een voederbakje en een loopplankje voor toegang tot de platformpjes.
bol.com Ferplast kooi jenny 80x50x795, cm.
Ferplast Rattenkooi Jenny Deze kooi voor ratten heeft meerdere platformen, verbonden met elkaar door buizen, waardoor je rat overal kan komen en plezier zal hebben. De kooi komt met verschillende accessoires: een drinkbakje, een voederbakje en een loopplankje voor toegang tot de platformpjes.
Ferplast Rattenkooi Jenny Kopen? ZOOZO!
Ferplast Rattenkooi Jenny. Ferplast Rattenkooi Jenny is een rattenkooi met 3 verdiepingen. Hierdoor heeft uw rat veel bewegingsruimte! De verdiepingen zijn met elkaar verbonden door middel van een trapje en een plastic buis. Deze worden ook bij de kooi geleverd net zoals een drinkbus en een voerbakje.

Contacteer ons