parkiet kooi afmetingen
 
Parkietenkooi Parkieten Informatie. Parkietenkooi Parkieten Informatie.
Vaak als ik het hok open zet, hebben ze niet eens de behoefte om uit het hok te komen. Een kooi met horizontale spijlen is bedoeld voor parkieten, hierin kunnen ze makkelijk door de kooi rond klimmen, een hok met verticale spijlen is bedoeld voor kanaries en die moet je dan ook absoluut niet kopen voor een parkiet.
laptop intel core i3
Parkietenkooi voor grasparkieten: een thuis voor uw vogel bij zooplus.
Het stevige onderstel op wieltjes zorgt ervoor dat u de kooi makkelijk kan verplaatsen. Voeg mooie accessoires toe aan uw kooi. Kijk eens naar ons aanbod van kooiaccessoires om uw kooi leuk aan te kleden en zo de perfecte leefomgeving voor uw vogel te creƫren.
Cilinderslot
Huisvesting Coco Kromsnavels.
De minimale afmeting voor een parkietenkooi is 40 x 30 x 50 cm. Hoe groter de kooi hoe beter het is. Het is van belang dat de spijlen van de kooi horizontaal lopen, zodat de parkiet makkelijk via de tralies om hoog kan klimmen.
schuifdeuren
Huisvesting voor grasparkieten.
Grasparkieten zijn vogels die liefst een kooi met horizontale spijlen hebben. Deze papegaaiachtige klimt graag langs de randen van de kooi omhoog en omlaag. Indien de kooi verticale spijlen heeft, zal de parkiet weinig grip hebben op de rand en er langs af glijden.
Het leven van een parkieten liefhebber: Een kooi voor je parkiet.
Een kooi voor je parkiet. Vandaag schrijf ik een blog over de woonplek van je parkiet, namelijk de kooi. Ook het aanschaffen van een kooi lijkt een simpel klusje, maar valt nog wel tegen. En dat kan ik zeggen uit eigen ervaring. Mijn eerste kooi is een kooi had de volgende afmetingen 52 x 325, x 75 lxbxh en zag er als volgt uit.:
Grootte kooi voor 6 parkietjes forum.grasparkiet-online.nl.
Moderator Berichten: 14556 Lid geworden op: 20 Mar 2010 2204: Contact.: Re: Grootte kooi voor 6 parkietjes. Bericht door debby1972 30 Mei 2010 1935.: Hoi ik heb pas een nieuwe kooi gekocht voor mijn parkiet. Het is een ferplast piano 6.
Goede kooi afmeting?
Is dit goed voor 1 parkiet? Als ik later er toch 1 bij wil weet ik dat ik een groter moet kopen wat is een goede afmeting van een kooi voor 2 grasparkieten? Geslacht: Re: Goede kooi afmeting? Reactie 1 Gepost op: juli 31, 2010, 152041.:
ParkietenVilla.nl Huisvesting van grasparkieten.
Toen Navi nog alleen zat had hij de beschikking over een kooi met afmetingen 49 cm breed x 30 cm diep x 485, cm hoog. Sinds hij zijn kooi deelt hebben we een iets ruimere kooi, namelijk een met afmetingen 60 cm breed x 325, cm diep x 575, cm hoog.

Contacteer ons