kooi maken
 
zelf een kooi maken.
ik heb zelf een kooi gemaakt van een oud keuken kasje is groot en je kan hem zo aan passen als je wil je kan ook een kooi maken van witte meubelpannelen en dan een voor vront kopen via internet alleen heb je dan geen tralie aan de zij kant en achter kant ik zal er ff een foto bij doen.
artiest boeken
Huisvesting Ratten.nl.
De frequentie waarin dit moet gebeuren hangt natuurlijk gedeeltelijk af van de kooigrootte en het aantal ratten, maar één keer per week zal het toch zeker nodig zijn om de kooi schoon te maken. Geef de onderbak gelijk een sopje om restanten ammoniaklucht uit de kooi te verwijderen.
biefstuk
Stichting De Fret Toon onderwerp zelf een kooi maken!
Mocht ze dat niet doen dan adviseer ik om gewoon een andere topic aan te maken hierover want ze willen hier alles heel strict gescheiden houden en grapjes worden ook nog niet echt gewaardeerd zolang ze je hier nog niet goed kennen Omhoog. Berichttitel: Re: zelf een kooi maken!
avast
Zelf een caviakooi maken voor binnen in huis Dier en Natuur: Huisdieren.
Alle materialen die je nodig hebt wanneer je zelf een kooi gaat maken zijn verkrijgbaar bij een bouwmarkt zoals de Gamma of de Praxis.2 Er zijn verschillende soorten kooien die je zelf kan maken. Wanneer je iets voor binnen wil maken kun je een caviabak of een caviaflat maken.
wasmachine
Kooi.
Voortplanting en fok. Index klik op onderstaand onderwerp. Ruimte en benodigdheden, inrichting van de kooi, buiten huisvesten, verkoeling bieden, warmte bieden, leuker inrichten van je buitenkooi, de keuze van de kooi, zelf een kooi maken of ombouwen, reservekooien wanneer benodigd.
Zelf kooi/volire maken.
Ik kan dit alleen nergens vinden misschien is het ook wel niet te koop Heeft iemand een idee of dit te koop is en waar? Zijn verder nog dingen waar wij aan moeten denken als wij de kooi zelf gaan maken?
FrettenFeiten Zelfbouw frettenkooien.
Wanneer je een kooi gaat maken moet je er rekening mee houden dat je materiaal gebruikt dat stevig en goed schoon te maken is. Wanneer je de kooi van gewoon hout maakt, kun dit afgelakt worden met niet giftige lak.

Contacteer ons