jenny kd kooi
 
Kooien.
Ferplast Jenny deur zwart. Dit is de deur die normaal aan de voorzijde zit.Ideaal om je jenny KD of ander kooi makkelijker toegankelijk te maken.Let op: eerst meten voordat je begint met knippen, dit om problemen te voorkomen.Deze deur is officieel voor de Jenny KD Furat gemaakt.
oliebollen
De JENNY LARGE KD Rattenkooi Huisdierplezier.nl.
De kooi is gemaakt van gaas structuur met palen aan de zijkant en een plastic bodem. Binnen het pakket vindt u alle nodige accessoires, zoals een drinkfles en een stalen voerbak, voorzien van haken om te bevestigen aan de kuip. Gemakkelijk schoon te maken, heeft de Jenny Large KD een ontkoppelbare kooi zodat u gemakkelijk kunt schoonmaken.
siemens vaatwasser inbouw
JENNY KD ZWART bij Dier All-in XXL Webshop in Vollenhove.
JENNY KD ZWART. Uw prijs: 18250., Voeg toe aan winkelwagen. JENNY KD ZWART. Dit artikel is ook te vinden in.: Knaagdieren Knaagdierwoningen Fretten. Deze stevige knaagdierenkooi is voorzien van aluminium hoekbuizen, twee ligplateautjes, voerbakjes en drinkfles, loopplankje en een speelbuis.
kapper
Ferplast jenny large kd Dierenbenodigdheden online BESLIST.nl Lage prijs.
Prijs hoog naar laag. Helaas hebben wij niets gevonden voor" Ferplast jenny large kd." Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Ferplast Milos Knaagdierenkooi Large. Ferplast Milos Knaagdierenkooi LargeDe Milos Large van Ferplast is een goede kooi voor muizen of dwerghamsters.
computer kopen
Ferplast Jenny Ratten/Fretten kooi.
Ferplast Jenny Ratten/Fretten kooi Grijs KD. De Jenny kooi van Ferplast is een schitterende kooi met grijs gecoate tralies. De kooi bestaat uit een antraciet kleurige plastic bak en de rattenkooi heeft 3 verschillende verdiepingen waardoor uw huisdier veel bewegingsruimte heeft!
Vind ferplast jenny in Knaagdieren en Konijnen Hokken en Kooien op Marktplaats.nl.
Merk: ferplast jenny kd type: ratten of frettenkooi kleur: grijze bak materiaal: kunststof met ijzer toebehoren: tunnels, plateau's, draai rad en een eetbakje, dekentje en ladder. Afmetingen: 80cm x. Ferplast Jenny KD. Aangeboden: ferplast jenny kd. De kooi is in redelijke staat.
Rattenkooi online bestellen? Ruim assortiment!
De Jenny Large KD wordt geleverd met bijbehorende accessoires zoals: een drinkfles en een stalen voerbakje. Afmeting: 80x75x80 cm. De Ferplast Rattenkooi Jenny Large KD is een zeer ruime rattenkooi voor met een beschilderd gaas en de onderkant is van plastic.
Ferplast jenny large kd Kooi kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
Prijs hoog naar laag. Helaas hebben wij niets gevonden voor" Ferplast jenny large kd." Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Ferplast Caviakooi Cavie 80. Ferplast Caviakooi Cavie 80Ferplast Caviakooi Cavie 80 is een mooie caviakooi voor binnen. De caviakooi wordt geleverd met verschillende accessoires: drinkflesje, voerbakje, hooiruifje en een schuilhuisje waar uw diertje zich veilig in kan voelen en wa. Ferplast Milos Knaagdierenkooi Large. Ferplast Milos Knaagdierenkooi LargeDe Milos Large van Ferplast is een goede kooi voor muizen of dwerghamsters.

Contacteer ons