ferplast jenny kooi
 
Ferplast Kooi Jenny slechts 14800, voor 80x50x795, Cm.
Ferplast Rattenkooi Jenny. Deze kooi voor ratten heeft meerdere platformen, verbonden met elkaar door buizen, waardoor je rat overal kan komen en plezier zal hebben. De kooi komt met verschillende accessoires: een drinkbakje, een voederbakje en een loopplankje voor toegang tot de platformpjes.
alcohol
Merkkooien Tamme Ratten wiki Wikia.
Klik op de foto van de kooi voor meer informatie, ook voor informatie over het maximaal aantal ratten aangeraden voor de kooi. Ferplast Furat 78x48x70cm max 4. Savic Freddy 2 80x50x63cm max 4. Ferplast Jenny 80x50x80cm max 5. Ferplast Jenny KD 80x50x80cm max 5.
frost
Te koop: Hamster/Rattenkooi Ferplast Jenny Aangeboden Bunnybunch Forums.
Aanmelden om dit te volgen. Te koop: Hamster/Rattenkooi Ferplast Jenny. Door Evee, April 7, 2007 in Aangeboden. Geplaatst April 7, 2007. Ik heb een hamster/rattenkooi te koop. Afmetingen: 80x50x80 cm. Bij de kooi heb ik de bijbehorende buizen en 2 plateau's.
BBC
Ferplast Jenny.
Ok maar dat is wel erg groot daar heb ik geen plaats voor. Ik kan de kooi evt. ook op me slaapkamer zetten, waardoor ik wat meer ruimte heb maar weet niet of dat verstandig is? Joined: 23 May 2007. Aantal fretten: 2. 6 March 2010, 1722.: Welke is te groot, de XL of de voliere? Want de voliere neemt niet zoveel grondruimte in hoor. Zoek maar eens op Ferplast Brio Medium. Dan zie je de afmetingen. Niet veel meer dan een Jenny denk ik.
Nico Wijnants Ferplast Jenny met toebehoren te koop! Facebook.
Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Nico Wijnants aan Rattenopvang Ratopia. 30 april 2013. Ferplast Jenny met toebehoren te koop! Rattenkooi Ferplast Jenny Te koop 2dehands.be. Ferplast Jenny kooi in perfecte staat.
Info Huisvesting kooien.
Conclusie: Wij vinden de Jenny een fijne kooi, we hebben er drie voor de opvang en de rittens. Wel hebben we een extra deur in de voorkant gezet dit is dezelfde als de grote deur bovenop de kooi en is los te koop.
Ferplast Jenny rattenkooi Kooi kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
De Jenny Large KD wordt geleverd met bijbeh. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Ferplast Caviakooi Duna Multy. Ferplast Caviakooi Duna MultyFerplast Caviakooi Duna Multy is een zeer ruime, eenvoudige caviakooi voor uw cavia. Het dak is transparant met luchtgaatjes erin. De kooi kan aan de bovenkant opengemaakt worden.
Vind ferplast jenny in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Ik verkoop deze spullen aangezien mijn ratjes helaas zijn overleden. Graag zsm ophalenliefst uiterlijk donderdagochtend ivm ruimtegebrek ferplast kooi reismandje buizen 1 verdieping trap kleine sputnik voerbak / drinkflesjes huisje poepbakjes schep spuitjes ophanghaakjes grote flyimg saucer doekjes 1. 28 mei 18. Ferplast Jenny kooi voor knaagdieren/ratten/hamsters.
Ferplast Rattenverblijf voor ratten die de ruimte willen dierportiek.
Home Rattenverblijf voor ratten die de ruimte willen. Rattenverblijf voor ratten die de ruimte willen. Het Ferplast Jenny rattenverblijf is een zeer ruime kooi met verdiepingen en buizen. Met deze kooi maakt u elke rat gelukkig. Nu voordelig bij Dierportiek.nl.
Ferplast Jenny AvonturiaShop.
Ferplast Jenny is een kooi voor ratten. Deze kooi heeft 3 verdiepingen waardoor uw rat veel bewegingsruime heeft. De verdiepingen zijn met elkaar verbonden door middel van een trapje en een plastic buis. Deze worden ook bij de kooi geleverd net zoals een drinkbus en een voerbakje.
Ferplast Jenny Rattenkooi.
Ferplast Jenny Rattenkooi. Ferplast Jenny Rattenkooi. Ferplast Jenny Rattenkooi. Normale prijs: 15000., Special Price 14250., Beschikbaarheid: Op voorraad. Wordt de volgende werkdag verzonden. Zet op verlanglijst. Voeg toe aan productvergelijking. E-mail naar een vriend. Share on Twitter. Ferplast Jenny Rattenkooi. Afmetingen: 80 x 50 x 79.5 CM. Kooi wordt geleverd met afgebeelde accessoires.

Contacteer ons