tamme rat kooi
 
Vind ratten kooi op Marktplaats.nl.
De kooi is voorzien van 4. Rattenkooi gordy en remy zijn een kooien met zeer fijne tralies zodat uw rat niet kan ontsnappen, voorzien van 3 verdiepingen voor voldoende loopruimte. Inclusief 3 houten of metalen trapjes, drinkflesje en 2 voederbakjes.
hangmat rat
info-over-de-rat rat knaagdier-en-konijn.
Zet de kooi ook niet direct in de zon of naast de verwarming. Verzorgen en hanteren. Ratten vinden het leuk om te worden opgepakt. Tamme ratten kruipen vaak spontaan op de hand van hun verzorger. U kunt een rat ook oppakken door voorzichtig uw hand onder zijn buik te schuiven.
olitalia olijfolie
Verzorging van de rat.
Volwassen mannetjes die elkaar niet kennen en bij elkaar worden gezet kunnen wel problemen geven. Een tamme rat kan door zijn intelligentie van alles aangeleerd worden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook hun naam leren. Ze zijn overigens ook heel sterk en echte klimmers. De minimale afmetingen voor een kooi is 40 bij 60 cm.
zeiltocht zeeland
Rattenkooi Accessoires in de Ratten Webshop! DRD Knaagdierwinkel.nl.
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen. Home / Rat / Ratten Kooi Accessoires. Alles voor uw. Ratten Kooi Accessoires. Rat Kruiden en Zaden. Ratten Kooi Accessoires in de Ratten Webshop. Het Rattenverblijf kan op veel verschillende manieren uitgebreid worden.
wikkelfolie
Knaagdieren.
Tamme ratten zijn tussen de vier en zes weken geslachtsrijp. en met zes maanden volwassen. Een mannelijke rat kan op een leeftijd van 3-4 maanden gecastreerd worden. Een gecastreerd mannetje kan pas drie weken na de castratie bij een vrouwtje gezet worden omdat het sperma nog lang vruchtbaar is en zo ook de operatiewond goed heeft kunnen genezen. Terug naar boven. Huisvesting en voeding. Twee ratten hebben een onderkomen van minimaal 80 x 50 x 80 cm nodig. Groter is natuurlijk alleen maar beter! Ze moeten kunnen spelen, klimmen, rennen, springen, recht opstaan en zich kunnen afzonderen. Dit kan door middel van bijvoorbeeld trapjes, etages, stenen, potten, takken en hangmatjes. Allerlei soorten onderkomens komen in aanmerking: traliekooien, een oud aquarium of een zelfgemaakte kooi.
Scholieren.com.
Tamme ratjes Een pagina over het houden en verzorgen van tamme ratjes.
Ratten zijn zeer gevoelig voor stof, dus mag u beslist geen zaagsel gebruiken. De kooi moet minimaal eenmaal per week schoongemaakt worden. De voeding van de tamme rat. Ratten zijn alleseters, maar u moet wel opletten dat uw tamme rat geen vuilnisbak is, in de dierenwinkel is speciaal rattenvoer te koop met de juiste samenstelling van granen, zaden, plantaardige en dierlijke eiwitten, aangevuld met extra vitamine A voor de vacht.
Verzorging Dierenartspraktijk Hoogland.
De tamme rat stamt af van de bruine of rioolrat, de rattus norvegicus en komt voor in heel veel kleuren, met allerlei aftekeningen, in een gladharige, rex met een dunne, krullerige vacht of zelfs naakte variëteit. Er is ook een rat met zeer grote oren, de dumbo. De meeste ratten zijn heel vriendelijk en bijten niet. Ze houden ervan om opgepakt te worden, overal rond te snuffelen en, natuurlijk, om overal aan te knagen. Een nadeel is dat ratten niet oud worden, meestal maar 2 jaar. Omdat ratten graag spelen en klimmen, hebben ze een grote kooi nodig met veel variatie, zoals takken, buizen en hangmatjes.
Rat Dierenkliniek Velperweg.
Voor je er erg in hebt krijgen ze een beet van een rat in hun voetjes. Ratten houd je zindelijk door op een plek in de kooi te laten plassen en poepen. Creëer op een apart hoekje in de kooi een andere bodembedekking dan wat er in de rest van de kooi ligt.
De tamme rat als huisdier.
De ratten verzorgen elkaar en slapen bij elkaar. Net als bij wilde ratten is ook in groepen tamme ratten sprake van een rangorde. Door rituele gevechten, waarbij een dominante rat een onderdanige rat op de rug dwingt, bepalen ze hun plaats in de groep. Voor de ratten is het contact met een soortgenoot erg belangrijk, maar dat betekent niet dat ze geen aandacht meer voor jou hebben. Ratten leren je al snel herkennen aan je stem en je geur. Enthousiast gaan ze naar het deurtje van de kooi als ze je horen aankomen.
Rat Diertotaal Utopia.
Plaats de kooi niet op de tocht om ademhalingsziekten te voorkomen. Zet de kooi ook niet direct in de zon of naast de verwarming. Verzorgen en hanteren. Ratten vinden het vaak leuk om te worden opgepakt. Tamme ratten kruipen vaak spontaan op de hand van hun verzorger. U kunt een rat ook oppakken door voorzichtig uw hand onder zijn buik te schuiven.

Contacteer ons