kooi fret
 
Frettenkooi voor uw Knaagdier, konijn, fret kopen.
De Ferplast Furat frettenkooi is speciaal gemaakt voor je fret. Gemaakt van robuust materiaal met kunststof bodem. Het dak van de Furat is gemakkelijk te openen waardoor het gemakkelijk wordt om de kooi schoon te maken. Het dak is beveiligd met een slotje.
led spots dimbaar
Huisvesting Fretten als huisdier The Ferrets World.
deze maat kooi is alleen geschikt voor maximaal 2 fretten, voor iedere fret die daar bij komt is een halve vierkante meter extra ruimte nodig. Een kooi met verdiepingen is ook prima maar bedenk wel dat fretten meer hebben aan horizontale loopruimte dan verticale.
tester
Frettenkooi Kooi kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
De kooi opent aan de bovenkant en heeft een uittrekbare schoonmaakbak en een openslaande. Little Zoo Products Knaagdierenkooi Venturer Compleet. Little Zoo Products Knaagdierenkooi Venturer CompleetDeze knaagdierenkooi is speciaal ontworpen voor knaagdieren en zoogdieren zoals de chinchilla, de rat, de fret, de degu en de gerbil.Wil jij jouw chinchilla, rat, fret, degu of gerbil een heerlijk eig.
Lift
Huisvesting.
Fretten die goed samen overweg kunnen en weinig territoriale gedragingen naar elkaar hebben kunnen wel buiten de kooi met elkaar spelen. Als het tijd is om te gaan slapen gaat elke fret weer in zijn eigen kooi, in zijn eigen veilige hol" territorium.
Kooi.
Een reservekooi voor een fret dient minimaal één meter lang te zijn. Wanneer je wat meer ruimte wenst of meer dan 1 fret voor langer dan een week wilt huisvesten haal dan een kooi die 120 of 150 cm lang is.
Frettenkooien, rattenkooien en chinchillakooien budgetkooien.
Rattenkooi / frettenkooi Strong Housten 2. Grote en hoge Rattenkooi Housten 2 van het zeer degelijke merk Strong. Ook geschikt voor een fret, chinchilla of eekhoorn. Makkelijk schoon te maken d.m.v. De enige echte kooi van Strong! 123, 00 Bestellen.
bol.com Knaagdierkooi voor Fret kopen? Kijk snel!
Verkoop door: Animalcare Holland. FRET EN CHINCHILLAKOOI SPEEDY. Knaagdierkooi Speedy ruime en brede kooi Geschikt voor chinchillas, ratten en degoesDeze luxe Speedy knaagdierkooi heeft een Meer. 4 5 dagen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
Vind frettenkooi op Marktplaats.nl.
De ferplast frettenkooi furet tower biedt uw lieveling een perfect en groot thuis. Met zijn rechthoekige, ruime vorm heeft de kooi op twee etages veel plek voor uw fret. Door de vele accessoires kunt u het nieuwe frettenthuis steeds weer opnieuw inrichten en uw lieveling zo veel.
Chinchilla en frettenkooi voordelige kooien.
Een frettenkooi moet daarom groot en ruim van opzet zijn zodat je fret naar hartelust kan klimmen en spelen. De verschillende kooien uit ons brede assortiment zorgen er dan ook voor dat je fret voldoende ruimte heeft om zijn energie kwijt te kunnen en ook een plekje heeft om zich lekker terug te trekken! Alle prijzen incl. Aanbiedingen: sla je slag! 10% korting Meer fotos 5. Savic Knaagdierkooi Royal Suite 95 Dubbel. 17 beoordelingen 17. Elegante, tweedelige luxueuze kooi voor ratten, fretten, chinchilla's' en wangzakeekhoorns, met grote voordeur voor het gemakkelijk schoonmaken.

Contacteer ons