fret kooi
 
Een frettenkooi bestel je eenvoudig online bij Pets Place.
In het weekend besteld, maandag in huis. Kooi voor je fret kopen? Dat doe je bij dierenwinkel Pets Place. Vind hier een huis voor je fret. Tevens hebben we kooiaccessoires om het leuker en comfortabeler te maken voor je fret.
VPN
Huisvesting.
Fretten die goed samen overweg kunnen en weinig territoriale gedragingen naar elkaar hebben kunnen wel buiten de kooi met elkaar spelen. Als het tijd is om te gaan slapen gaat elke fret weer in zijn eigen kooi, in zijn eigen veilige hol" territorium.
etos waterstofperoxide
Frettenkooien, rattenkooien en chinchillakooien budgetkooien.
De enige echte kooi van Strong! 138, 00 Bestellen. Rattenkooi / frettenkooi Zipper 4 Montagna 559. Grote en hoge Rattenkooi Zipper 4 met chrome tralies. Ook geschikt voor een fret. Makkelijk schoon te maken d.m.v. De enige echte kooi uit Italie! Afmeting kooi: 59x47x149cm.
vandaag in eindhoven
Frettenkooi voor uw Knaagdier, konijn, fret kopen.
De Ferplast Furat frettenkooi is speciaal gemaakt voor je fret. Gemaakt van robuust materiaal met kunststof bodem. Het dak van de Furat is gemakkelijk te openen waardoor het gemakkelijk wordt om de kooi schoon te maken. Het dak is beveiligd met een slotje.
add jongeren
Kooi.
Wanneer je wat meer ruimte wenst of meer dan 1 fret voor langer dan een week wilt huisvesten haal dan een kooi die 120 of 150 cm lang is. Natuurlijk is het altijd mooi meegenomen als je budget toereikend genoeg is om een extra kooi aan te schaffen!
Frettenkooi Kooi kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
Ferplast Frettenkooi Furat 78x48x70 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! De Ferplast Furat frettenkooi is speciaal gemaakt voor je fret. Gemaakt van robuust materiaal met kunststof bodem. Het dak van de Furat is gemakkelijk te openen waardoor het gemakkelijk wordt om de kooi schoon te maken.
bol.com Rodent cage for Ferrets buy? Look fast!
On wish list. Non Merk Kooi Diva 140cm Zwart. Rodent cage Diva 140 cm black dimensions: 140 x 70 x 48 cm Traditional rodent cage in an extra spacious execution. 2 3 days. We do everything to make this article on time. However, it is possible that in some cases the delivery is delayed due to circumstances. We offer several options for delivering or retrieving your order. What options are available for your order, you'll' see at the end of the order. In shopping cart. On wish list. FRET EN CHINCHILLAKOOI SPEEDY.
Vind frettenkooi op Marktplaats.nl.
Nieuwe rattenkooi / frettenkooi Strong Texas. Grote en hoge rattenkooi texas van het zeer degelijke merk strong. Ook geschikt voor een fret, chinchilla of eekhoorn. Makkelijk schoon te maken d.m.v. De enige echte kooi van strong! Afmeting kooi: 915x635x160cm, inclusief onderstel.
Chinchilla en frettenkooi voordelige kooien.
De verschillende kooien uit ons brede assortiment zorgen er dan ook voor dat je fret voldoende ruimte heeft om zijn energie kwijt te kunnen en ook een plekje heeft om zich lekker terug te trekken! Alle prijzen incl. Aanbiedingen: sla je slag! Meer fotos 5. Savic Knaagdierkooi Royal Suite 95 Dubbel. 17 beoordelingen 17. Elegante, tweedelige luxueuze kooi voor ratten, fretten, chinchilla's' en wangzakeekhoorns, met grote voordeur voor het gemakkelijk schoonmaken.

Contacteer ons